ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ - Main Section

ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ - Main Component

Στη ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών που καλύπτουν το φάσμα της εκτύπωσης. Χάρη στην πολύτιμη εμπειρία, την ανεξάντλητη δημιουργικότητά μας, την επένδυση στην τεχνολογία, τη συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων στην τυπογραφία, αλλά και τη διαφήμιση, είμαστε δίπλα σας για να σας εξασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας σε εργασίες όπως:

 

 

Σελιδοποίηση

Η οργάνωση και η τακτοποίηση της πληροφορίας και των εικαστικών σας, με πρωτότυπο και αποτελεσματικό τρόπο ώστε το έντυπο, το περιοδικό ή και το πολυσέλιδο βιβλίο σας, να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό και να κατακτήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από το πρώτο του ξεφύλλισμα.01

services1
services2

Concept

Το επικοινωνιακό όχημα που θα ισχυροποιήσει κάθε σας ενέργεια, θα ενδυναμώσει την εμπορική σας ταυτότητα, και θα μονοπωλήσει την εκτίμηση του κοινού-στόχου σας. Από την business card σας σε όλα σας τα υλικά, από το σχεδιασμό της καταχώρησής σας έως και το ειδικό κοπτικό του καταλόγου και της καρτολίνας σας.02

03

Δημιουργικό

καλύπτοντας τις ανάγκες τους για έντυπη επικοινωνία από το Α στο Ω. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσεται περαιτέρω ο στρατηγικός ρόλος του δημιουργικού τμήματος και οργανώνεται ειδικά εξοπλισμένο Studio φωτογράφισης.

04

Σχεδιασμός εντύπου

Κάθε έντυπο για εμάς είναι μοναδικό. Από το leaflet έως τον προϊόντικό σας κατάλογο, από την κάρτα έως την εταιρική σας παρουσίαση, δεν επαναλαμβανόμαστε και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το μοναδικό και tailor made στις ανάγκες, το χαρακτήρα και τους στόχους σας.

05

Λογότυπο

Το εμπορικό σήμα της εταιρίας, των υπηρεσιών και των προϊόντων σας,  στην ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ γίνεται σήμα κατατεθέν της μοναδικότητάς σας, εξωτερικεύει αβίαστα το αντικείμενο και την ανωτερότητά σας και δίνει το σήμα και το σύνθημα στους καταναλωτές που θα το δουν να γίνουν οι δικοί σας πελάτες.

06

Εταιρική Ταυτότητα

Το χρώμα της σύνθεσης, η γραμμή του σχεδίου, η υφή του χαρτιού μπορούν να αποτυπώσουν ξεχωριστή εταιρική παρουσία. Με έμπνευση και αφοσίωση,  από την κάρτα, την παρουσίαση, το logo, το press kit, το ημερολόγιο, τον κατάλογο και σε όλα τα άλλα υλικά επικοινωνίας, εξασφαλίζουμε την απόδοση, με τον καλύτερο τρόπο, της ιδιαίτερης ταυτότητας της δικής σας εταιρίας.

07

Packaging

Το «επίσημο ένδυμα» του προϊόντος στην έξοδό του στην αγορά. Με όπλα μας την εμπειρία και το ταλέντο, το μεράκι και την εξειδίκευση, φροντίζουμε να είναι σχεδιασμένο στα μέτρα του, να εξωτερικεύει τα χαρίσματά του και να αιχμαλωτίζει τα βλέμματα με την πρώτη ματιά.

08

PRINTING

ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ - Bottom info