ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ - Main Section

ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ - Main Component

Μια ιδέα που εξελίσσεται εδώ και 30 χρόνια

Όλα ξεκινούν από μια ιδέα. Το ίδιο και η ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ. Το 1985 είχαμε την ιδέα της δημιουργίας μιας εταιρίας που θα μπορούσε να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έντυπης επικοινωνίας. Γι' αυτό, εδώ και 30 χρόνια, δεν έχουμε σταματήσει να επενδύουμε σε τεχνολογία και προσωπικό. Τεχνολογία και μηχανολογικό εξοπλισμό, που προηγείται των εξελίξεων στις εκτυπωτικές υπηρεσίες. Προσωπικό από έμπειρους και εξειδικευμένους ανθρώπους της επικοινωνίας, ώστε να μπορούν να συμβάλλουν στη μέγιστη απήχηση κάθε ενέργειας προβολής του προϊόντος ή της εταιρίας σας.


Σήμερα, η ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ, αποτελεί μια σύγχρονη κάθετη μονάδα παραγωγής στον κλάδο των γραφικών τεχνών, που σας προσφέρει:

Πολύτιμη Εμπειρία και Άμεση Ανταπόκριση σε Απαιτητικές Εκτυπώσεις,

έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασία με μεγάλους διαφημιστικούς ομίλους και διαχείριση λογαριασμών Τραπεζών, Αυτοκινήτου, Οικιακού Εξοπλισμού και Διακόσμησης, Τροφίμων κ.α.

Υψηλό Ποιοτικό Επίπεδο Τελικού Εκτυπωτικού Αποτελέσματος,

από το εταιρικό λογότυπο έως το leaflet και το περιοδικό, που πιστοποιείται από τις απευθείας αναθέσεις projects από Φαρμακευτικές εταιρίες και Ομίλους Supermarkets στην XΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ.

Ευελιξία και Αποτελεσματικότητα,

διαθέτοντας μια δέσμη υπηρεσιών, από studio φωτογράφησης έως και δημιουργικό τμήμα, ώστε κάθε μας πελάτης να μπορεί να βρει σε ΕΝΑ και ΜΟΝΟ συνεργάτη μια πληθώρα λύσεων για να επιλέξει αυτό ακριβώς που χρειάζεται!

Τη Βέλτιστη Σχέση Ποιότητας και Κόστους,

αφού κάθε πελάτης της ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ αντιμετωπίζεται ως μοναδικός, εξασφαλίζει προσωποποιημένες λύσεις και επωφελείται από την προμήθεια του υλικού του, στον καλύτερο χρόνο, την υψηλότερη ποιότητα και την πλέον προνομιακή τιμή.

 

Επιλέγοντας τη ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ για τον συνεργάτη σας στην έντυπη επικοινωνία, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας πείτε τον επιχειρηματικό σας στόχο. Εμείς, θα φροντίσουμε για τις καλύτερες προδιαγραφές εκτύπωσης ώστε το προϊόν σας ή το μήνυμά σας να «τυπωθεί» στη σκέψη και την προτίμηση του κοινού σας.

 

company1conpany2

 

Δημιουργικό Τμήμα: Από εδώ ξεπηδούν δεκάδες ιδέες

Στη ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ, από το 1985, χάρη στο άρτια στελεχωμένο Δημιουργικό Τμήμα μας, από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου των εικαστικών, της γραφιστικής και της επικοινωνίας, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και το ρόλο του δημιουργικού συμβούλου σας. Έτσι, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε ανεπιφύλακτα την επικοινωνία σας, από τη γέννηση του concept έως την τελική υλοποίηση της ιδέας που θα σας προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό σας, και αφορά:

 • Το επικοινωνιακό σας όχημα- concept
 • Tην στρατηγική της έντυπης διαφημιστικής σας καμπάνιας
 • Τις προτάσεις και το σχεδιασμό της διαφημιστικής σας καταχώρησης
 • Τη δημιουργία του μοναδικού εταιρικού ή προϊοντικού λογοτύπου σας
 • Τη μελέτη και το σχεδιασμό της συσκευασίας
 • Τη δημιουργία και παραγωγή προωθητικών εντύπων και εταιρικών καταλόγων
 • Το σχεδιασμό και την εκτύπωση εκπτωτικών φυλλαδίων και εντύπων προσφορών
 • Τη δημιουργία και εκτύπωση POP σημάνσεων, καρτολίνων, self-talkers κ.α.
 • Την ηλεκτρονική σελιδοποίηση πολυσέλιδων εντύπων, περιοδικών, βιβλίων κ.α.
 • Το σχεδιασμό και εκτύπωση ημερολογίων και αφισών
 • Την ψηφιακή επεξεργασία εικόνας

Το δημιουργικό τμήμα της ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ είναι το σημείο που ξεπηδούν δεκάδες ιδέες με στόχο την πιο εντυπωσιακή και αποτελεσματική σας προβολή. Εσείς, απλά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτήν που σας εκφράζει περισσότερο και να τη δείτε να υλοποιείται με φαντασία, πρωτοτυπία, στιλ και κυρίως αποτελεσματικότητα.

 

Studio Φωτογραφίας. Όταν η ιδέα απεικονίζεται στην πιο ιδανική της εκδοχή

Η φωτογραφία ήταν η ιδέα που γέννησε την εκτύπωση. Και σε μια εταιρία όπως η ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ, η τέχνη της εικόνας είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Γι' αυτό και διαθέτουμε ένα από τα κορυφαία Studio στην Ελλάδα, με εξαιρετικά δείγματα δουλειάς σε απαιτητικούς τομείς όπως είναι η Μόδα, το Κόσμημα, το Τρόφιμο, αλλά και οι δράσεις Κοινωνικών και Κοινωφελών Οργανισμών. Επιλέγοντας την XΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ για την εταιρική ή προϊοντική σας φωτογράφιση, μπορείτε να είστε σίγουροι πως επιλέξατε όχι απλά τον καλύτερο τρόπο απεικόνισής σας, αλλά την απεικόνιση της καλύτερής σας εκδοχής.

 

company3

 

Βιβλιοδετείο. Εδώ, η ιδέα «δένει» με την τελική της μορφή

Στο τμήμα αυτό της ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ, δίνεται στο προϊόν σας η τελική μορφή που θέλετε. Γι' αυτό έχουμε φροντίσει ώστε να διαθέτει τον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό, ώστε να εκπληρώνονται οι υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας σε ό,τι αναλαμβάνουμε, σε ψηφιακή ή offset εκτύπωση, όπως:

 • Βιβλία
 • Περιοδικά
 • Έντυπα
 • Αφίσες
 • Κατάλογοι/menu
 • Φυλλάδια
 • Καρτολίνες
 • Folders
 • Hμερολόγια,
 • Κάθε μορφή εντύπου

Από το απλό έντυπο με μεταξοτυπία έως το κοπτικό, το πολυσέλιδο περιοδικό σε ειδικό χαρτί έως και το βιβλίο, το δερματόδετο κατάλογο έως και το promo kit που θα περιλαμβάνει την εταιρική σας ταυτότητα και τα έντυπά σας, η XΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ είναι εδώ για να «δέσει» τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα με τον πιο αποτελεσματικό και ανθεκτικό τρόπο.

  

 

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Η ιδανική εξυπηρέτησή σας στον ιδανικό χρόνο

Το τμήμα Εξυπηρέτησης της ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ μπορεί να σας προσφέρει μια πρώτη ιδέα για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Φροντίζοντας για όλες τις δυνατές διευκολύνσεις σας, σε όλες τις φάσεις του project που μας έχετε αναθέσει, μεριμνώντας πάντα για την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας στη διεύθυνση που θέλετε, αλλά και την αποστολή των προϊόντων σας σε όλη την Ελλάδα, το τμήμα αναδεικνύεται σε εχέγγυο επιτυχίας για κάθε σας ενέργεια. Επιπλέον, όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις μας γίνονται με αυστηρά κριτήρια και πλήρη έλεγχο ποιότητας του τελικού αποτελέσματος, στα πλαίσια της «εξυπηρέτησης στο υψηλότερο επίπεδο» που είναι συνώνυμο της ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ, από το 1985 έως και σήμερα.

 

ΧΡΩΜΟΑΝΑΛΥΣΗ - Bottom info